Provenind din mediul arhitecturii, ne diferentiem in domeniu printr-o intelegere  superioara a solicitarilor complexe ale proiectului si ale creatorului sau. Cu pasiune si atentie la detalii, fie ca raspundem cerintelor specifice ale designerilor si ale arhitectilor sustinand conceptul general al proiectului, fie ca definim un concept de iluminat, aportul nostru tehnic si creativ va creea ‘o noua viata’ in ipostaza nocturna a spatiului respectiv.

Parte a ‘lumii iGuzzini‘, activitatea noastra este si un continuu ‘training’ international aderand la valorile acestui ‘nume’, probabil cel mai iubit brand al planetei in industria de specialitate.

Nu in ultimul rand, pionieri ai vanzarii bazate pe cunostinte avansate si creativitate, responsabili civic, suntem mandri sa contribuim la difuzareaculturii luminii’ in Romania prin consultanta continua pe care o acordam partenerilor nostri comerciali dar si prin actiuni formative sub egida diversilor parteneri educationali precum CNRI sau facultatile de arhitectura.

Scrie-ne azi si raspundem prompt!

Afla mai multe detalii despre proiectul tau.

Discuta cu specialistul nostru