Lighting Design

Lumina artificiala trebuie sa creeze un mediu sigur si confortabil bazat pe o corecta alocare a parametrilor cantitativi dar si calitativi ai luminii de sistem. Bazata pe norme, calcul si respectarea cerintelor normativelor, solutia de lighting design trebuie insa, sa valorifice si valentele estetice ale proiectelor de amenajare interioara, ale obiectelor de arhitectura si ale spatiilor urbane, ale monumentelor sau operelor de arta.

Elementele de lighting-design trebuie sa fie implementate din stadii incipiente ale proiectului, managerul de proiect beneficiind de calcule prelimiare, studii de fezabilitate, simulari ale diverselor variante de detaliu, toate acestea fiind parte din consultanta continua pe care o acordam partenerilor nostri.

Provenind din mediul arhitecturii, ne diferentiam de concurenta printr-o intelegere  superioara a solicitarilor complexe ale proiectului si ale creatorului sau.

CONSULTANTA IN TOATE FAZELE PROIECTULUI

consultanta

Consultanta pe baza datelor preliminare
Trecere in revista aparate si ilustrare idei
Ilustrari efecte in sit / teste

concept-649x560

Concept general si solutii de detaliu
Calcul, randari si simulari iluminat fatade
Bugetare si analiza solutii alternative

contractare

Contractare si livrare
Asistenta tehnica implementare solutie
Consultanta post-implemetare

Cream scenarii de iluminat dinamic. Ne incadram in sistemele existente de Building Management.
O serie de aparate de iluminat iGuzzini sunt dotate cu interfata ‘smart-task’ pentru diverse aplicatii de monitorizare si control

Scrie-ne azi si raspundem prompt!

Afla mai multe detalii despre proiectul tau.

Discuta cu specialistul nostru